Welkom nieuwe collega!

Bij dé Leidse zorginstelling

Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Goed dat je onze welkomstpagina bezoekt. Je eerste werkdag komt snel dichterbij en wij zijn helemaal klaar om jou te ontvangen op de werkvloer!

Voordat het zover is, vind je hier alle informatie die voor jou als nieuwe medewerker van Libertas Leiden nuttig of verplicht is. Denk aan informatie over onze gedragscode, hoe je de verklaring omtrent gedrag (VOG) regelt en wat onze werkwijze is als je ziek wordt.

Lees het allemaal rustig door en gebruik de links naar de formulieren. Als je vragen hebt of ergens over twijfelt, neem dan contact op met je collega’s van HR via hradministratie@libertasleiden.nl of 071-5168105.

Op naar je eerste werkdag!

Informatie gelezen en formulieren verstuurd? Dan kan je lekker achterover gaan zitten tot het moment dat je bij ons aan de slag gaat.

Op je eerste werkdag wachten jouw directe collega’s  op je komst en heten je van harte welkom. Je ontvangt dan weer veel nieuwe informatie over de toegang tot onze systemen, en maak je afspraken over bruikleenmiddelen, werkkleding en je inwerkprogramma.

Alvast veel succes en werkplezier gewenst! We zien ernaar uit je binnenkort te ontmoeten.

groet het HR team

foto

Gewoon goede zorg leveren

Libertas Leiden levert de juiste zorg op de juiste plek vanuit positieve gezondheid. Medewerkers zijn optimaal ondersteund door technologie en werken actief samen met informele zorgverleners.

Dé zorginstelling voor alle Leidenaren

Libertas Leiden is zichtbaar aanwezig in de wijk, speelt in op demografie, doelgroep en zorgvraag en werkt samen met huisarts en welzijnsmedewerkers.

Aantrekkelijke werkgever

Libertas Leiden staat voor vrijheid, diversiteit en een goede waardering voor het werk. Werken met aandacht, plezier en ondernemerschap.

Altijd financieel gezond

Alle activiteiten zijn financieel gedekt, de overhead is bescheiden en de organisatie is financieel gezond.

Samenwerken met anderen

Libertas Leiden is de verbinder in de stad van zorg, welzijn en wonen voor kwetsbare doelgroepen en werkt daarin actief samen met gemeente, corporaties en zorg- en welzijnsorganisaties.

Onze locaties

De Parelvissers

Bizetpad 8
2324 JP Leiden

Het Gebouw

Bonaireplein 34
2315 HG Leiden

Lorentzhof

Lorentzhof 1
2313 GA Leiden

Rijn en Vliet

Aaltje Noordewierlaan 1
2324 KP Leiden

Robijnhof

Robijnhof 1
2332 KJ Leiden