Verzorgende IG

Functieomschrijving

WONEN MET ZORG, MBO NIV3, SALARIS FWG 40 MAXIMAAL €3.254,43 OBV 36 UUR, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN

16-32 UUR PER WEEK 

Sluitingsdatum: voor deze functie hanteren we geen sluitingsdatum, maar gaan we onmiddellijk in gesprek met kandidaten die we geschikt achten!

Wat wil jij?

Wil jij graag werken in een functie waar je wat kunt betekenen van een ander? Waar je een ander kunt helpen en verzorgen daar waar nodig, maar waar je ook kunt stimuleren zo zelfstandig mogelijk te blijven? Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Lees dan vooral verder!


Over de functie Verzorgende IG

Als Verzorgende IG richt je je op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt. In deze functie draai je zowel dag-, avond- als nachtdiensten in overleg.

Voor onze locatie Lorentzhof, is per direct ruimte voor een nieuwe collega op afdeling PG en Somatiek

En voor onze locatie Het Gebouw zijn we per direct op zoek naar een medewerker die flexibel inzetbaar is (minimaal 24 uur, maximaal 32 uur per week)

Functievereisten

Wat wij jou bieden

Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient.  Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Je kunt rekenen op een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij:

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal €3.254,43 bij een fulltime dienstverband (=36 uur per week);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn, collectieve zorgverzekering via Zorg en Zekerheid, 237,4 vakantie uren obv een 36-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fiscfree, waarmee je o.a. voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden waaronder bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
 • Vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister.


Wat jij meebrengt
Wanneer je interesse hebt in deze functie zegt dat al dat je het hart op de juiste plek hebt zitten en dat je iemand bent die andere mensen graag helpt. Dat vinden wij belangrijk. En verder:

 • Ben je in het bezit van het MBO-niv3 diploma Verzorgende IG;
 • Ben jij die gezellige en enthousiaste collega, die goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je realiseert je dat je met kwetsbare mensen werkt die op jou en jouw kennis en kunde vertrouwen;
 • Ben je initiatiefrijk en stressbestendig in complexe- en ad hoc situaties;
 • Kan jij heel goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en ga je flexibel om met het draaien van alle diensten.


Over Libertas Leiden

Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorg organisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en is een in-en-in Leidse organisatie. Wij bieden cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg.
Libertas Leiden is een organisatie met meer dan 700 leuke collega’s, een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijke werkgever zijn voor werkzoekenden en aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken. 

 

Over Libertas Leiden en de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij past. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.


Over de locatie Het Gebouw
Ruimtelijk en vertrouwd wonen voor mensen met dementie in Het Gebouw in Leiden-Noord, een gezellige wijk waarin de afgelopen jaren flink is geïnvesteerd. Het winkelcentrum is op vijf minuten loopafstand. De ruim opgezette groepswoningen voor kleinschalig wonen hebben een rustige ligging op de eerste en tweede etage van Het Gebouw. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving. Zoveel mogelijk wonen zoals thuis, bijvoorbeeld door samen te koken, TV te kijken of de was op te vouwen. Daarnaast bieden de ruime, lichte tweekamer appartementen privacy aan de bewoners. Regelmatig komen de pedicure en kapper langs.


Over de locatie Rijn en Vliet

Woonzorgcentrum Rijn en Vliet ligt in Leiden Zuid en op loopafstand van het grote winkelcentrum De Luifelbaan op het Vijf Meiplein. Rijn en Vliet bestaat uit een gedeelte van somatische afdelingen. Ook zijn er 2 afdelingen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving zijn hier de sleutelwoorden.

Over de locatie Lorentzhof

De Lorentzhof ligt in in de mooie Burgemeesterswijk. In een groene, boomrijke omgeving ligt Lorentzhof tussen de Zoeterwoudsesingel en de Lorentzkade. De gezellige binnenstad van Leiden is vlakbij. Lorentzhof is in 2016 duurzaam gerenoveerd tot een comfortabel en prachtig verpleeghuis. Lorentzhof heeft vijf groepswoningen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie en daarnaast zijn er 27 ruime tweekamerappartementen ​en 7 éénkamerappartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen en een intensieve zorgvraag met behandeling. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving.


Spreekt dit je aan en heb je interesse in deze functie Verzorgende IG?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer via RODE BUTTON en geef aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou voor deze functie moeten hebben.

Bij vragen over de functie Verzorgende IG 
Voor meer informatie over de functie Verpleegkundige in de Lorentzhof kun je contact opnemen met Leon van Roon, Teammanager Wonen met Zorg bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-13069819 of per
mail.

Bij vragen over de procedure

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Salima Sidayne, Recruiter bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-52364351 of per mail.


Hoe dan verder?

 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek;
 • Wanneer dit gesprek positief verloopt voor alle partijen dan volgt het tweede gesprek, details hierover volgen later;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Dan volgt er nog een ontmoeting waarin jij het arbeidscontract tekent en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!


Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject afgerond te hebben binnen 3 weken vanaf het moment dat jij solliciteert. Wij kijken alvast enorm uit naar je reactie!