Verzorgende IG

Functieomschrijving


THUISZORG, MBO-NIV3, SALARIS FWG 40 MAXIMAAL €3.060,18 OBV 36 UUR, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN

24 uur per week


Wat wil jij?
Wil jij graag werken in een functie waar je wat kunt betekenen van een ander? Waar je een ander kunt helpen en verzorgen daar waar nodig, maar waar je ook kunt stimuleren zo zelfstandig mogelijk te blijven? Lees dan vooral verder!

Over de functie
Als Verzorgende IG richt je je op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt.


Functievereisten


Wat wij jou bieden

Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij:

 • Een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal €3.060,18 bij een fulltime dienstverband.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, 237,4 vakantie uren obv een 36-urige werkweek, een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden waaronder bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
 • Vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister.


Wat jij meebrengt
Wanneer je interesse hebt in deze functie zegt dat al dat je het hart op de juiste plek hebt zitten en dat je iemand bent die andere mensen graag helpt. Dat vinden wij belangrijk. En verder:

 • Ben je in het bezit van het Mbo-niv3 diploma Verzorgende IG;
 • Ben jij die gezellige en enthousiaste collega, die goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je realiseert je dat je met kwetsbare mensen werkt die op jou en jouw kennis en kunde vertrouwen;
 • Ben je initiatiefrijk en stressbestendig in complexe- en ad hoc situaties;
 • Kan jij heel goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en ga je flexibel om met het draaien van alle diensten.


Over Libertas Leiden

Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorg organisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en biedt cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg.
Libertas Leiden is een organisatie met meer dan 700 leuke collega’s, een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijke werkgever zijn voor werkzoekenden en aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken.


Over de sector Thuiszorg bij Libertas Leiden: vertrouwd en dichtbij, sterk in de wijk

Onze Sector Thuiszorg groeit sterk, is in ontwikkeling en kent uitdagende vraagstukken. Zo zijn we onder andere bezig met:

 • het opzetten van een verpleegtechnisch team en een regionale rol in de wondzorgketen;
 • geven we vorm en uitvoering aan een nieuwe manier van plannen en roosteren;
 • maken we ons klaar voor de leidraad herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging, en daarmee samenhangend;
 • draaien we een project in het kader van de herpositionering van de wijkverpleegkundige.

De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen. Onze drijfveer is de zelfredzaamheid van onze cliënten. Zo bepalen wij niets voor ze, maar houden wij rekening met de manier waarop zij zorg willen ontvangen. Door onze hulp en aandacht kunnen zij thuis blijven wonen; we prikkelen hen om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen en te houden. 
In de Thuiszorg werken we met 3 clusters teams, door de hele stad. Daarmee geven we uiting aan de kernwaarden van Libertas Leiden: ondernemend, aandacht en plezier.

Spreekt dit je aan en heb je interesse in deze functie Verzorgende IG?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer via onderstaande RODE BUTTON en geef aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou voor deze functie moeten hebben.

Heb je vragen over de functie?
Voor meer informatie over de functie Verzorgende IG kun je contact opnemen met Leon van Roon, Teammanager Thuiszorg bij Libertas Leiden. Hij is mobiel te bereiken op nummer 06-13069819 of per mail


Heb je vragen over de procedure?

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Vogels, Recruiter bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-24201771 of per mail


Hoe dan verder?

 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit gesprek heb je dan met Leon van Roon en een collega;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Dan volgt er nog een ontmoeting waarin jij het arbeidscontract tekent en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!

Nb: bij aanname moet een VOG (= verklaring omtrent gedrag) overlegd kunnen worden. Deze moet je zelf aanvragen en betalen, maar wordt door ons weer vergoedt bij de eerste salarisuitbetaling.

Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken na sluitingsdatum afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst!