Verpleegkundige

Functieomschrijving

THUISZORG, MBO-NIV4, SALARIS FWG 45 MAXIMAAL €3.575,63 OBV 36 UUR, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN

24-28 uur per week


Sluitingsdatum: voor deze functie hanteren we geen sluitingsdatum, maar gaan we onmiddellijk in gesprek met kandidaten die we geschikt achten!


Wat wil jij?

Wil jij graag werken in een organisatie die jouw ontwikkeling belangrijk vindt? Waar jij kunt bijdragen aan de zelfstandigheid van mensen die zorg nodig hebben? Lees dan vooral verder!


Over de functie Verpleegkundige Thuiszorg

Binnen de Thuiszorg staat de zelfstandigheid van de bewoner centraal. Als zorgprofessional help jij de cliënten hun zelfzorg zo optimaal mogelijk te maken. Dit doe je door het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en deze stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en je draagt vakinhoudelijke kennis over binnen het team door het geven van klinische lessen. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie.

Functievereisten

Wat wij jou bieden

Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient.  Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Je kunt rekenen op een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij:

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal €3.575,63 bij een fulltime dienstverband (=36 uur per week);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn, collectieve zorgverzekering via Zorg en Zekerheid, 237,4 vakantie uren obv een 36-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fiscfree, waarmee je o.a. voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen;
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden waaronder bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
 • Vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister.


Wat jij meebrengt
Je bent een enthousiaste collega die een actieve rol wil spelen om thuiswonende mensen thuis te laten blijven wonen. Wanneer je interesse hebt in deze functie zegt dat al dat je een hart voor de ouderenzorg hebt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat vinden wij belangrijk.

En verder:

 • Ben je in het bezit van het diploma Verpleegkunde en ben je BIG geregistreerd;
 • Ben je initiatiefrijk en stressbestendig in complexe en ad hoc situaties;
 • Beschik je over goede sociale en contactuele vaardigheden;
 • Ben je zeer zelfstandig maar kun je ook goed in teamverband werken;
 • Ga je flexibel om met het draaien van alle diensten.


Over Libertas Leiden
Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorgorganisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en is een in-en-in Leidse organisatie. Wij bieden cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg. Libertas Leiden is een organisatie met meer dan 700 leuke collega’s, een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijk werkgever zijn voor werkzoekenden en aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken. Vertrouwde zorg dichtbij is waar we voor staan. Om die reden werken we met vaste teams en huren we geen uitzendkrachten en ZZP'ers in.

Over de sector Thuiszorg bij Libertas Leiden: vertrouwde zorg dichtbij
De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen. Onze drijfveer is de zelfredzaamheid van onze cliënten. Zo bepalen wij niets voor ze, maar houden wij rekening met de manier waarop zij zorg willen ontvangen. Door onze hulp en aandacht kunnen zij thuis blijven wonen; we prikkelen hen om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen en te houden.
Onze Sector Thuiszorg is in ontwikkeling en kent uitdagende vraagstukken. Zo zijn we onder andere bezig met:

 • het opzetten van een verpleegtechnisch team en een regionale rol in de wondzorgketen;
 • geven we vorm en uitvoering aan een nieuwe manier van plannen en roosteren;
 • maken we ons klaar voor de leidraad herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging, en daarmee samenhangend;
 • draaien we een project in het kader van de herpositionering van de wijkverpleegkundige.

In de Thuiszorg werken we met kleine teams, door de hele stad. Daarmee geven we uiting aan de kernwaarden van Libertas: ondernemend, aandacht en plezier.

Spreekt dit je aan en heb je interesse in deze functie Verpleegkundige?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer via onderstaande RODE BUTTON en geef aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou voor deze functie moeten hebben.

Bij vragen over de functie
Voor meer informatie over de functie Verpleegkundige kun je contact opnemen met Leon van Roon, Teammanager Wonen met Zorg & Thuiszorg bij Libertas Leiden. Hij is mobiel te bereiken op nummer 06-13069819 of per mail.


Bij vragen over de procedure

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Salima Sidayne, Recruiter bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-52364351 of per mail


Hoe dan verder?

 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit gesprek heb je dan met Leon van Roon;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Dan volgt er nog een ontmoeting waarin jij het arbeidscontract tekent en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!

Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken na sluitingsdatum afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je reactie!