Verpleegkundige

Functieomschrijving

WONEN MET ZORG, MBO NIV4, SALARIS FWG 45 MAXIMAAL €3.575,63 OBV 36 UUR, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN

Aantal uur per week in overleg

Sluitingsdatum: voor deze functie hanteren we geen sluitingsdatum, maar gaan we onmiddellijk in gesprek met kandidaten die we geschikt vinden!


Wat wil jij?

Wil je graag op de afdelingen PG en Somatiek werkzaam zijn? Of wil je juist graag een begeleider voor psychosociale vraagstukken zijn? Wil je werken als verpleegkundige in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Lees dan vooral verder!


Over de functie Verpleegkundige

De werkzaamheden van een verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van verpleegkundige handelingen en regievoering. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de bewoner. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de bewonersplanningen en correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor in- en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de bewoner. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over door het geven van klinische lessen en begeleidt leerlingen en stagiaires. Je komt te werken in een dynamisch team wat in ontwikkeling is. Er wordt van je verwacht hier een actieve bijdrage aan te leveren.


Functievereisten

Wat wij jou bieden

Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient.  Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Je kunt rekenen op een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij:

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal €3.575,63 bij een fulltime dienstverband (=36 uur per week);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn, collectieve zorgverzekering via Zorg en Zekerheid, 237,4 vakantie uren obv een 36-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fiscfree, waarmee je o.a. voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitness abonnement kunt aanschaffen
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden waaronder bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
 • Vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister.


Wat jij meebrengt
Wanneer je interesse hebt in deze functie zegt dat al dat je het hart op de juiste plek hebt zitten en dat je iemand bent die andere mensen graag helpt. Dat vinden wij belangrijk. En verder:

 • Ben je in het bezit van het Mbo-4 diploma Verpleegkunde;
 • Ben jij die gezellige en enthousiaste collega, die goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je realiseert je dat je met kwetsbare mensen werkt die op jou en jouw kennis en kunde vertrouwen;
 • Ben je initiatiefrijk en stressbestendig in complexe- en ad hoc situaties;
 • Kan jij heel goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en ga je flexibel om met het draaien van alle diensten.


Over Libertas Leiden
Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorgorganisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en is een in-en-in Leidse organisatie. Wij bieden cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg. Libertas Leiden is een organisatie met meer dan 700 leuke collega’s, een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijk werkgever zijn voor werkzoekenden en aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken. Vertrouwde zorg dichtbij is waar we voor staan. Om die reden werken we met vaste teams en huren we geen uitzendkrachten en ZZP'ers in.

Over de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij past. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.


Over de locatie Lorentzhof

De Lorentzhof ligt in in de mooie Burgemeesterswijk. In een groene, boomrijke omgeving ligt Lorentzhof tussen de Zoeterwoudsesingel en de Lorentzkade. De gezellige binnenstad van Leiden is vlakbij. Lorentzhof is in 2016 duurzaam gerenoveerd tot een comfortabel en prachtig verpleeghuis. Lorentzhof heeft vijf groepswoningen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving.


Over de locatie Het Gebouw
Het Gebouw is een kleinschalig wonen PG locatie in Leiden. Ons uitgangspunt is de cliënt helpen om zelf zo lang mogelijk de regie te houden waarbij zinvolle invulling van de dag belangrijk is. Ruimtelijk en vertrouwd wonen voor mensen met dementie in Het Gebouw in Leiden-Noord, een gezellige wijk waarin de afgelopen jaren flink is geïnvesteerd. Het winkelcentrum is op vijf minuten loopafstand.
De ruim opgezette groepswoningen voor kleinschalig wonen hebben een rustige ligging op de eerste en tweede etage van Het Gebouw. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving. Zoveel mogelijk wonen zoals thuis, bijvoorbeeld door samen te koken, TV te kijken of de was op te vouwen. Daarnaast bieden de ruime, lichte tweekamer appartementen privacy aan de bewoners. Regelmatig komen de pedicure en kapper langs.


Spreekt dit je aan en heb je interesse in deze functie Verpleegkundige?

Laat ons dat dan weten! Solliciteer via onderstaande RODE BUTTON en geef aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou voor deze functie moeten hebben.

Bij vragen over de functie

Voor meer informatie over de functie Verpleegkundige in Het Gebouw kun je contact opnemen met Petra van Velzen, Teammanager Wonen met Zorg/Thuiszorg bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-12370253 of per mail.


Bij vragen over de procedure

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Salima Sidayne, Recruiter bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-52364351 of per mail.

Hoe dan verder?

 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Als we je geschikt vinden plannen we zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek;
 • Wanneer dit gesprek positief verloopt voor alle partijen dan volgt het tweede gesprek, details hierover volgen later;
 • Daarna weten wij of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Dan volgt er nog een ontmoeting waarin jij het arbeidscontract tekent en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!

Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben vanaf het moment dat je solliciteert.
Wij kijken alvast enorm uit naar je reactie!