Vakantiewerk Hotelservices huishouding/voeding

Functieomschrijving

KOM JIJ ONS VERSTERKEN IN JOUW VAKANTIE EN/OF IN JE VRIJE UURTJES?

MEDEWERKER HOTELSERVICES HUISHOUDING/VOEDING, MINIMAAL € 12,50 BRUTO PER UUR AANTAL U/PW IN OVERLEG


Wat wil jij?

Wil jij een bijbaan of vakantiewerk waarbij je iets nuttigs doet voor je (oudere) medemens? Wil je lekker verdienen en tijd overhouden om naar het strand te gaan of te hangen met vrienden? Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, je hebt het gevonden!


Bij Libertas Leiden ondersteunen we (oudere) mensen die nog thuis wonen met zorg aan huis.
Verder hebben we 4 zorglocatie waar mensen wonen die niet meer voldoende voor zichzelf kunnen zorgen. Onze medewerkers hotelservices ondersteunen de vertrouwde zorg voor deze mensen, iedere dag van het jaar.

In de zomerperiode zoeken we extra collega's voor twee functies binnen de hotelservices:

 • Medewerker hotelservices huishouding: Als medewerker hotelservices huishouding ben je de frisse wind die door de bewonersappartementen en algemene ruimtes van onze zorglocaties waait. Als jij klaar bent met je werk, ziet alles er netjes en opgeruimd uit. Ook zorg je voor het vervoer van wasgoed van en naar bewoners en naar de verschillende afdelingen.
  Als je denkt dat dit saai schoonmaakwerk is, heb je het mis. Onze bewoners vinden het altijd fijn als je komt. Ze maken graag een praatje of bieden je een kopje koffie aan en zijn altijd dankbaar.
 • Medewerker hotelservices voeding: Als Medewerker hotelservices voeding ondersteun je de gastvrouw in de voeding en ben je werkzaam als afwasser in de keuken van onze ouderenzorginstelling. Jij helpt bij het uitserveren en afruimen van maaltijden en je zorgt ervoor dat al het servies, potten en pannen weer schoon op hun plek staan, klaar om weer opnieuw gebruikt te worden.
  En terwijl je dit alles doet maak je een praatje met onze bewoners.

Functievereisten

Wat wij jou bieden 

Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient. Wij waarderen het enorm dat je tijdens je vrije- en vakantiedagen bij ons aan de slag wil en zullen dan ook ons best doen en ervoor zorgen dat je het naar je zin hebt bij ons. Naast een goed salaris zorgen we ook op ander manieren goed voor jou. We organiseren een welkomstbijeenkomst en aan het eind van de zomerperiode voor alle zomerkrachten een uitzwaaimoment waarbij gezelligheid voorop staat.


Daarnaast bieden wij: 

 • Een oproepcontract of vakantiewerkcontract waarbij jij mag aangeven welke periode en dagen je beschikbaar bent. Voor vakantiewerk ben je in flexibel inzetbaar in de maanden juni, juli, augustus en september. Wij vinden het heel prettig als je in ieder geval een aaneengesloten periode van 3 weken inzetbaar bent. Als je van afwisseling houdt, kan je ook aangeven dat je inzetbaar bent op verschillende locaties. Zo maak je kennis met verschillende teams en bewoners in de hele stad Leiden.
  Salaris is, afhankelijk van je functie en ervaring minimaal € 12,50 per uur (conform CAO VVT – FWG 15/0)

Wat jij meebrengt 
Wanneer je interesse hebt in één van deze functies zegt dat al dat je hart op de juiste plek zit en dat je iemand bent die graag andere mensen helpt. Dat vinden wij belangrijk. En verder: 

 • Ben je minimaal nog nét niet volwassen; 
 • Kan jij heel goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en ga je flexibel om met het draaien van alle diensten;
 • Ben jij die gezellige en enthousiaste collega, die goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden heeft; 
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je realiseert je dat je met kwetsbare mensen werkt die op jou en jouw kennis en kunde vertrouwen. 

Spreekt dit je aan en heb je interesse in één van deze functies? 

Op vrijdag 17 maart tussen 15:00 en 16:30 uur en op zaterdag 6 mei tussen 11:00 en 12:30 uur organiseren we inloopmomenten op onze locatie Rijn en Vliet | Aaltje Noorderwierlaan 1 – Leiden.

Jouw toekomstige collega’s en onze recruiter ontvangen je graag met een kop koffie of thee met iets lekkers. Ze laten je graag de keuken en het restaurant zien en beantwoorden al je vragen over team huishouding. Neem gelijk je CV even mee, want als je ons leuk vindt en wij jou, dan kunnen we ter plekke in gesprek. Dan weet je diezelfde dag nog of je bij ons kunt komen werken deze zomer.


Kan je niet wachten of lukt het niet te komen naar een inloopmoment? Geen probleem! Solliciteer via de RODE BUTTONen geef aan in welke functie je interesse hebt, wat je zo aanspreekt in die functie en waarom jij denkt dat we jou voor deze functie moeten hebben. 
 
Bij vragen over de functie 
Voor meer informatie over deze functies kun je contact opnemen met: 

 • Salima Sidayne, recruiter van Libertas Leiden
  Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-52364351 of per mail 
 • Simone Visser, Coördinator Hotelservices - Rijn en Vliet.
  Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-12936131 of per mail