Vakantiebaan in de zorg

Functieomschrijving

KOM JIJ ONS VERSTERKEN IN JOUW VAKANTIE EN/OF IN JE VRIJE UURTJES?

THUISZORG / WONEN MET ZORG, MINIMAAL €12,50 BRUTO PER UUR (FWG15/0), AANTAL U/PW IN OVERLEG, LEIDEN


Wat wil jij?
Ben jij als student (mbo of hbo) nieuwsgierig naar de ouderenzorg? Wil jij naast waardevolle praktijkervaring deze zomer ook gewoon lekker verdienen en tijd overhouden om naar het strand te gaan of te hangen met vrienden? Lees dan vooral verder!


Bij Libertas Leiden bieden we Thuiszorg en Wonen met Zorg. In de Thuiszorg ondersteunen we (oudere) mensen die nog thuis wonen, met zorg aan huis. In onze 4 Wonen met Zorg locaties wonen mensen die niet meer voldoende voor zichzelf kunnen zorgen door somatische of psychogeriatrische klachten. 


Voor alle zorgsectoren zoeken we deze zomer extra hulp en bieden we verschillende functies!


Bij Wonen met Zorg:

Zorg assistent (FWG 15, minimaal €12,50 per uur):

In deze functie help je de bewoners bij in en uit bed komen, wassen, aan- en uitkleden, eten, drinken. Hier werk je zelfstandig, maar in een team. Er is dus altijd een collega in de buurt om je te helpen als het nodig is. Wij werken je goed in en geven je een cursus ADL zodat je voorbereid aan de slag kunt als Zorg assistent.  Mocht je momenteel een opleiding in de zorg volgen, kan het ook zijn dat je direct als helpende of Verzorgende-IG aan de slag kan. Geef dit vooral aan tijdens je sollicitatie.


Binnen de Thuiszorg: 

Helpende (plus) (FWG 25, minimaal €13,33 per uur): 

Als je het leuk vindt om zelfstandig aan het werk te zijn dan is de Thuiszorg misschien wat voor jou. Nadat je ongeveer vijf diensten hebt meegelopen met een ervaren helpende die jou alles laat zien en ervaren wat je nodig hebt, ga je zelfstandig op pad. Een dienst bij de Thuiszorg begint met het bespreken van alle bijzonderheden die van belang zijn voor je dienst, samen met je collega's onder het genot van koffie of thee. Daarna pakt iedereen zijn iPad waarin zijn/haar route staat met bijbehorende cliënten zodat iedereen weet wat er per cliënt van hem/haar verwacht wordt. Je kunt aan de slag als Helpende bij een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn, 2e jaar VIG of MBO/HBO Verpleegkundige.

Functievereisten

Wat wij jou bieden 

Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient. Wij waarderen het enorm dat je tijdens je vrije- en vakantiedagen bij ons aan de slag wil en zullen dan ook ons best doen en ervoor zorgen dat je het naar je zin hebt bij ons. Naast een goed salaris zorgen we ook op ander manieren goed voor jou. Zo organiseren we een welkomstbijeenkomst en aan het eind van de zomerperiode voor alle zomerkrachten een uitzwaaimoment waarbij gezelligheid voorop staat.

Daar bovenop bieden wij:

Een oproepcontract of vakantiewerkcontract waarbij jij mag aangeven welke periode en dagen je beschikbaar bent. Voor vakantiewerk ben je in flexibel inzetbaar in de maanden juni, juli, augustus en september. Wij vinden het heel prettig als je in ieder geval een aaneengesloten periode van 3 weken inzetbaar bent. Als je van afwisseling houdt, kan je ook aangeven dat je inzetbaar bent op verschillende locaties. Zo maak je kennis met verschillende teams en bewoners in de hele stad Leiden.

Het salaris is conform CAO VVT. Hierbij is het Bruto uurloon exclusief vakantietoeslag, regelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering en is afhankelijk van je functie en ervaring. 


Wat jij meebrengt
 
Wanneer je interesse hebt in één van deze functies zegt dat al dat je hart op de juiste plek zit en dat je iemand bent die graag andere mensen helpt. Dat vinden wij belangrijk. En verder: 

 • Ben je minimaal nog nét niet volwassen;
 • Kan jij heel goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en ga je flexibel om met het draaien van alle diensten;
 • Ben jij die gezellige en enthousiaste collega, die goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je realiseert je dat je met kwetsbare mensen werkt die op jou en jouw kennis en kunde vertrouwen.


In welke functie kunnen wij jou inzetten?

Dat is afhankelijk van de zorgopleiding die jij doet en welk jaar jij hebt afgerond. Zie hieronder voor een overzicht:

 • Mbo Helpende Zorg en Welzijn 1e en 2e jaar afgerond: Zorg assistent
 • Mbo Verzorgende IG 2e jaar afgerond: Helpende (plus)
 • Mbo en HBO Verpleegkundige 1e t/m 3e jaar afgerond: Helpende (plus)


Spreekt dit je aan en heb je interesse in één van deze functies? 

Op vrijdag 17 maart tussen 15:00 en 16:30 uur en op zaterdag 6 mei tussen 11:00 en 12:30 uur organiseren we inloopmomenten op onze locatie Rijn en Vliet | Aaltje Noorderwierlaan 1 – Leiden.
Jouw toekomstige collega’s en onze recruiter ontvangen je graag met een kop koffie of thee met iets lekkers. Ze beantwoorden al je vragen en leiden je rond op de locatie. Neem gelijk je CV even mee, want als je ons leuk vindt en wij jou, dan kunnen we ter plekke in gesprek. Dan weet je diezelfde dag nog of je bij ons komt werken deze zomer.


Kan je niet wachten of lukt het niet te komen naar een inloopmoment? Geen probleem. Solliciteer via deRODE BUTTON en geef aan in welke functie je interesse hebt, wat je zo aanspreekt in die functie en waarom jij denkt dat we jou voor deze functie moeten hebben. 
 
Bij vragen over de functie 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 

 • Salima Sidayne, Recruiter bij Libertas Leiden;
  Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-52364351 of per mail
 • Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg;
  Hij is mobiel te bereiken op nummer 06-51994843 of per mail


Nb: bij aanname moet een VOG (= verklaring omtrent gedrag) overlegd kunnen worden. Deze moet je zelf aanvragen en betalen, maar wordt door ons weer vergoed bij de eerste salarisuitbetaling.