Locatie verpleegkundige

Functieomschrijving

WONEN MET ZORG, SALARIS MAX €4.426,10 O.B.V. 36 UUR CONFORM DE CAO VVT FWG 55, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LOCATIE LORENTZHOF, LOCATIE PARELVISSERS, LEIDEN

28-32 uur per week


Sluitingsdatum
: 8 mei 2022


Wat wil jij?

Wil jij graag naar de best passende zorg voor bewoners met een (hoog) complexe zorgvraag zoeken en wil jij hierin een actieve samenwerkingspartner zijn van de specialist ouderengeneeskunde en paramedici? Wil je complexe verpleegtechnische handelingen zelfstandig uitvoeren en bewoners (en hun naasten) helpen bij psychosociale vraagstukken? Lees dan vooral verder!


Over de functie locatie verpleegkundige

Als locatie verpleegkundige wil je het beste halen uit het dagelijkse leven van de bewoners. Samen met je 2 collega's locatie verpleegkundigen voer je hiervoor regie op de zorg van de individuele bewoners, initieer je kwaliteitsverbeteringen op de locatie en werk je actief mee aan locatie overstijgende (innovatie-)projecten. Je bent verantwoordelijk voor en sturend op de geplande taken van de zorgverleners in de dagelijkse zorg, met de bevoegdheid om (ad hoc) beslissingen te nemen omtrent die uitvoering. De rode draad is dat je handelen gericht is op het zo zelfstandig mogelijk laten functioneren van de bewoners en van het team. Je coördineert de individuele zorg rondom de bewoners waarbij je de zorgmedewerkers adviseert, coacht, begeleidt en ondersteunt. Je bent in staat om complexe verpleegtechnische handelingen zelfstandig uit te voeren en bewoners (en hun naasten) te helpen bij psychosociale vraagstukken. Je bent een benaderbare gesprekspartner voor familieleden en naasten en weet hen te betrekken bij de zorg.
Op onze locaties Lorentzhof en Parelvissers hebben we ruimte voor een locatie verpleegkundige.

Een dag als locatie verpleegkundige

Geen dag is hetzelfde als locatie verpleegkundige. Je start de dag bij de overdracht. Samen met het team kijk je waar je nog nodig bent, bijvoorbeeld bij artsenvisite, gedrag overleggen etc.

Je coördineert de zorg van de bewoners in samenspraak met je teams. Samen zoeken jullie naar de best passende zorg voor elke bewoner. Daarnaast heb je veel contact met familie en naasten en zal je, waar nodig, hen en de bewoners bijstaan bij zaken waar ze tegenaan lopen.
Als één van de drie locatie verpleegkundigen ben je eigenlijk altijd bereikbaar voor je teams om hen te ondersteunen, om te sparren en om te luisteren. Daarnaast bespreken jullie met de medewerkers zaken die verbetering behoeven en waarmee jullie de kwaliteit van zorg kunnen verhogen.
Daarnaast zit je in verschillende werkgroepen. Kortom: een enerverende, nooit saaie baan!

Functievereisten

Wat wij jou bieden

Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient.  Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Je kunt rekenen op een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris conform FWG 55: maximaal €4.426,10 bruto, op basis van 36 uur;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Afwisselende baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheid;
 • Ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, 237,4 vakantie uren o.b.v. een 36-urige werkweek en een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Wat jij meebrengt
Wanneer je interesse hebt in deze functie zegt dat al dat je het hart op de juiste plek hebt zitten en dat je iemand bent die andere mensen graag helpt. Dat vinden wij belangrijk. En verder:

 • Hbo werk- en denkniveau: kennis van verpleegkunde minimaal op kwalificatieniveau 5, aangevuld met meerjarige praktijkervaring in het vakgebied van het uitvoeren van de zorg;
 • Ervaring met het aansturen, ondersteunen en begeleiden van collega’s;
 • Uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden;
 • BIG-geregistreerd en; 
 • Een geldige "Verklaring Omtrent Gedrag" (VOG).


Over Libertas Leiden

Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorg organisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en is een in-en-in Leidse organisatie. Wij bieden cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg.
Libertas Leiden is een organisatie met meer dan 600 leuke collega’s, een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijk werkgever zijn voor werkzoekenden en aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken.  

Over de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij past. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.

Over de locatie Lorentzhof

De Lorentzhof ligt in de mooie Burgemeesterswijk. In een groene, boomrijke omgeving ligt Lorentzhof tussen de Zoeterwoudsesingel en de Lorentzkade. De gezellige binnenstad van Leiden is vlakbij. Lorentzhof is in 2016 duurzaam gerenoveerd tot een comfortabel en prachtig verpleeghuis. Lorentzhof heeft een somatische afdeling en vijf groepswoningen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving.

Over de locatie De Parelvissers
Hier wonen mensen van 55 jaar of ouder met en zonder intensieve zorgvraag. De Parelvissers ligt prachtig aan het water.

De Parelvissers telt 120 appartementen, waarvan Libertas Leiden er veertig beheert voor mensen met een intensieve zorgvraag door lichamelijke beperkingen. Op de begane grond is een gezellig wijkrestaurant met terras aan het water. In de hal is een bibliotheek, een internetcafé, een winkeltje en een kapsalon. Ook zijn in De Parelvissers een fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste, kapper en pedicure aanwezig.


Spreekt dit je aan en heb je interesse in deze functie locatie verpleegkundige?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer via onderstaande RODE BUTTON en geef aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou voor deze functie moeten hebben.

Bij vragen over de functie
Voor meer informatie over de functie locatie verpleegkundige kun je contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg Lorentzhof of met Mark Schlagwein, Teammanager Wonen met Zorg Parelvissers bij Libertas Leiden. Corine is mobiel te bereiken op nummer 06-23557234 of per mail en Mark is mobiel te bereiken op nummer 06-30210273 of per mail


Bij vragen over de procedure

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Vogels, Recruiter bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-24201771 of per mail


Hoe dan verder?

 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Op 9 mei 2022 selecteren wij de kandidaten die we uitnodigen voor het sollicitatiegesprek en informeren we de kandidaten telefonisch of per mail;
 • Dit sollicitatiegesprek zal gevoerd worden op 10 mei en zal zijn met Corine Heemskerk, teammanager en Mark Schlagwein, teammanager;
 • Wanneer dit gesprek positief verloopt voor alle partijen dan volgt het tweede gesprek, details hierover volgen later;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Dan volgt er nog een ontmoeting waarin jij het arbeidscontract tekent en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!

Nb: bij aanname moet een VOG (= verklaring omtrent gedrag) overlegd kunnen worden. Deze moet je zelf aanvragen en betalen, maar wordt door ons weer vergoedt bij de eerste salarisuitbetaling.

Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken na sluitingsdatum afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst!