Gastvrouw

Functieomschrijving

WONEN MET ZORG, MBO, SALARIS FWG 20 MAXIMAAL €2.568,59 OP BASIS VAN 36 UUR, 21 U/PW, LEIDEN


Sluitingsdatum: 28-03-2023


Wat wil jij?
Wil je graag ons visitekaartje zijn? Zit gastvrij zijn in je bloed en wil je niets liever dan dat iedereen zich prettig en thuis voelt? Wil jij graag mensen ondersteunen en helpen? Lees dan vooral verder!


Over de functie gastvrouw

Als gastvrouw ben jij het visitekaartje van de organisatie. Je biedt bewoners een fijne en warme omgeving in het restaurant. Bewoners voelen zich welkom, je biedt ondersteuning bij de voeding en maaltijdverstrekking en het verrichten van werkzaamheden in de keuken. Je ontvangt en verwijst bezoekers door en je bent verantwoordelijk voor het aannemen en doorverbinden van interne telefoongesprekken. Je werkt nauw samen met collega’s uit de zorg. Er zijn drie locaties waarvan Lorentzhof je basis locatie zal zijn. Op de overige locaties kan je echter ook worden ingezet mocht dat nodig zijn.


Wat wij jou bieden

Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient.  Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie.  Daarnaast bieden wij:

 • Een contract van 21 uur per week;
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 20, maximaal €2.568,59 bruto op basis van 36 uur;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn, collectieve zorgverzekering via Zorg en Zekerheid, 237,4 vakantie uren o.b.v. een 36-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fiscfree, waarmee je o.a. voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitness abonnement kunt aanschaffen;
 • Een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team;
 • Ruimte en budget voor ontwikkeling;
 • Onregelmatigheidstoeslag.

Functievereisten

Wat jij meebrengt
Wanneer je interesse hebt in deze functie zegt dat dat je hart op de juiste plek zit en dat je iemand bent die andere mensen graag helpt. Dat vinden wij belangrijk. En verder:

 • Heb je aantoonbaar mbo werk- en denkniveau;
 • Ben jij die gezellige en enthousiaste collega, die goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je realiseert je dat je met kwetsbare mensen werkt die op jou en jouw kennis en kunde vertrouwen;
 • Ben je initiatiefrijk en stressbestendig in complexe- en ad hoc situaties;
 • Kan jij heel goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en ga je flexibel om met het draaien van alle diensten;
 • Flexibel inzetbaar (werktijden tussen 08:00-20:00 uur ook weekenden).


Over Libertas Leiden
Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorgorganisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en is een in-en-in Leidse organisatie. Wij bieden cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg. Libertas Leiden is een organisatie met meer dan 700 leuke collega’s, een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijk werkgever zijn voor werkzoekenden en aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken. Vertrouwde zorg dichtbij is waar we voor staan. Om die reden werken we met vaste teams en huren we geen uitzendkrachten en ZZP'ers in.

Over de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij past. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.


Over de locaties

De Locatie Lorentzhof ligt in de mooie Burgemeesterswijk. In een groene, boomrijke omgeving ligt Lorentzhof tussen de Zoeterwoudsesingel en de Lorentzkade. Lorentzhof heeft een somatische afdeling en vijf groepswoningen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving. De twee andere locaties (Rijn en Vliet en Parelvissers) liggen in Leiden Zuid.


Spreekt dit je aan en heb je interesse in deze functie gastvrouw?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer via de RODE BUTTON en geef aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou voor deze functie moeten hebben.

Bij vragen over de functie en procedure

Voor meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure kun je contact opnemen Salima Sidayne, Recruiter bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06-52364351 of per mail.


Hoe dan verder?

 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging;
 • Op 28 maart nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch om je te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek;
 • Op 3 april tussen 13.00 uur en 15.00 uur vinden de gesprekken plaats;
 • Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang; 
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Dan volgt er nog een ontmoeting waarin jij het arbeidscontract tekent en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!


Nb: bij aanname moet een VOG (= verklaring omtrent gedrag) overlegd kunnen worden. Deze moet je zelf aanvragen en betalen, maar wordt door ons weer vergoedt bij de eerste salarisuitbetaling.


Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken na sluitingsdatum afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je reactie!